762paint

UVOD

Krečenje je proces nanošenja boje na zidove. Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Pregradni zidovi i spušteni plafoni:U današnje vreme kada do izražaja sve više dolazi brzina gradnje, sve više pažnje se posvećuje spuštenim plafonima i pregradnim zidovima. Čišćenje stanova nakon radova:Jedna od jako bitnih stavki koje nas razlikuju od većine `majstora` je ta što veoma vodimo računa o čistoći prostora u kome se izvode radovi. Naš moto je da nakon završenih radova imate utisak kao da radovi i nisu vršeni tu. Veliku paznju posvecujemo samoj zaštiti. Zašto prati i čistiti kad se sve može lepo zaštititi.Fasade:Fasade su jako bitan segment u samoj izgradnji bilo kog objekta. Najveću pažnju treba obratiti na hidro i termo izolaciju, kao i na završni dekorativni sloj. Uvek je najbolje spojiti lepo i korisno, a mi Vam upravo to i nudimo. Najrasprostranjenije su: stiropor, kamena vuna, storodur itd…Mašinsko malterisanje i gletovanje :Mašinsko malterisanje se razlikuje od klasičnog ručnog malterisanja po tome što je daleko brze i efikasnije izvođenje radova.
060/ 4 492 300

best-interior-paint-brand

Mašinsko gletovanje.

Mašinsko gletovanje takođe odlikuje mnogo brži rad od klasičnog gletovanja. To je presudno za veće objekte i za sve poslove gde je jako bitan rok završetka radova. Naravno da svako od Vas želi da što pre `majstoru vidi leđa` pa postaje sve rasprostranjenije i u širim narodnim masama. Mašinsko gletovanje najbolje opisuje izraz : brzo i kvalitetno.
060/ 4 492 300

paint

Mašinsko malterisanje.

Mašinsko malterisanje se razlikuje od klasičnog ručnog malterisanja po tome što je daleko brže i efikasnije izvođenje radova. Postoje dve vrste materijala koje se koriste : cementni i gipsani malteri. Cementni malteri se koriste za spoljne radove ( može i unutrašnje), a gipsani uglavnom za unutrašnje. Prednost gipsanih maltera je sto se daleko brže suše od cementnih. To je jako bitno jer uslovljava dalje privođenje završnih radova kraju.Mixer PlusMašina za mašinsko malterisanjePumpa za neprekidno mešanje i nanošenje mašinskih maltera na bazi kreča, gipsa i kreča, kreča i cementa, termo maltera i završnih maltera, gleta, obojenih maltera, lepkova, estrihta i maltera, i materijala namenjenih za mašinsku upotrebu. Mašina za mašinsko malterisanje PLUS TOP opremljenaje revolucionarnim sistemom za autodijagnostiku kojiupozorava na eventualne nepravilnosti u radu mašine.Pumpa za neprekidno mešanje u osnovnoj verziji namenjena je za nanošenje svih materijala namenjenih za mašinsku upotrebu..
060/ 4 492 300

paint-cans

Završni radovi u građevinarstvu.

Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima.

Mark X – Airless uređaj za nanošenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta bojamaterijali: glet mase • disperzivne boje • lakovi • ulja • emajl lakovi • lateks • protivpožarni namazi • akrilne boje • uretaniPrimena Profesionalna mašina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko većeg od Mark V. Za primenu svih vrsta glet masa ( praškastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpožarnu zaštitu kao i lakih cementnih premaza. Najnovija HD Endurance pumpa (sa povećanim kanalima za materijal) omogućava rad sa tri pištolja istovremeno kada se farba ili dva pištolja istovremeno kada se gletuje..
060/ 4 492 300